Parlamentul are un nou secretar general. Funcția a fost ocupată de Adrian Albu, fost consilier al Zinaidei Greceanîi în perioada în care aceasta era președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Parlament.

Adrian Albu are 36 de ani și este jurist de profesie. Acesta a fost pe lista PSRM la alegerile parlamentare din iarnă, sub numărul 27, dar  nu a reușit să acceadă în Legislativ.

În funcția de secretar adjunct al Parlamentului a revenit Igor Klipii, care acum câteva zile scrisese cerere de demisie, a precizat pentru tv8.md vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari.

Klipii declara anterior că se teme pentru familia sa, deoarece ar fi fost amenințat în ziua în care PSRM și Blocul ACUM au reluat munca în Legislativ și au format o nouă majoritatea parlamentară. Atunci, angajații secretariatului nu erau de găsit pentru a supraveghea ședința, iar cineva a deconectat lumina în sală, pentru a obstrucționa lucrul deputaților.

Demisie la Parlament! Secretarul adjunct al instituției a renunțat la funcție

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!