/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/DOC/ 92 de angajați ai unui institut științific din țară susțin Guvernul Sandu

13 iunie 2019, ora 15:35

92 de angajați ai Institutului Științifico-Practic de Horticultură și Tehnologii Alimentare au semnat o declarație comună prin care susțin Guvernul Maiei Sandu. Aceștia precizează că mizează pe noul Guvern, întrucât potrivit lor, reformele în sfera cercetării au fost compromise de fostul Cabinet de miniștri.  

„Stimată doamnă prim-ministru, prin prezenta declarație, noi, subsemnații, reprezentanți ai colectivului Instituției Publice „Institutul Științifico-Practic de Horticultură și Tehnologii Alimentare” vă anunțăm că susținem Guvernul condus de dumneavoastră, pe care îl considerăm drept unul legitim creat, și mizăm pe sprijinul Guvernului și al Parlamentului în promovarea reformelor autentice în sfera cercetării și inovării, care cu părere de rău, au fost compromise de foștii guvernanți”, se arată în declarație.

Vezi și:

Primarul orașului Florești și consilierii locali susțin majoritatea parlamentară și Guvernul Sandu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram