Necesar, util și apreciat în același timp. Proiectul Educațional ”Internet fără griji” a fost desemnat Marca Anului 2018 în categoria Responsabilitate Socială și asta după ce a căpătat o popularitate tot mai mare cu fiecare seminar practic desfășurat.

În doar câteva luni de la lansarea acestui proiect, compania Moldcell a străbătut țara în lung și-n lat pentru a le vorbi părinților și copiilor despre siguranța online, alături de partenerii Tekwill Academy Kids și Centrul Internațional ”La Strada”.

Astfel se face că, eforturile experților, partenerilor și voluntarilor Moldcell au fost răsplătite nu doar cu laudele și mulțumirile participanților, dar și cu un premiu care confirmă necesitatea acestui proiect la nivel de țară.

Era un lucru așteptat și firesc, la cât de bine a fost primit în fiecare oraș, iar anul acesta mai sunt multe orașe în listă, pentru a face față tuturor invitațiilor.

La fel ca și anul trecut, startul a fost dat la Chișinău, iar între timp, Proiectul Educațional ”Internet fără griji” a ajuns și la Telenești, unde a fost întâmpinat cu foarte multă căldură, așa cum se vede în acest video:

Fiți cu ochii pe pagina Moldcell pentru a fi la curent cu toate noutățile ”Internet fără griji”!

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!