/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Noul ministru de interne: Acum în Republica Moldova se produce un puci

13 iunie 2019, ora 22:20

„Acum în Republica Moldova se produce un puci”, spune noul ministrul de interne, Andrei Năstase. Astfel politicianul a comentat altercația pe care a avut-o cu Alexandru Pînzari, șeful Inspectoratului General de Poliție (IGP), demis de noul Cabinet de Miniștri acum două zilePotrivit lui, în țară ar exista „o huntă” care nu se vrea dusă de la putere. Declarațiile au fost făcute de liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr în platoul TV8.

Politicianul spune că la acest puci ar fi complice conducerea structurilor de forță.

Andrei Năstase spune că cei implicați vor fi trași la răspundere, iar polițiștilor de rând le dă asigurări că nu vor răspunde pentru deciziile superiorilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram