Partidul Democrat din Moldova (PDM) anunță pentru mâine convocarea ședinței Consiliului Național Politic. 

Potrivit reprezentanților formațiunii politice, la ședință se vor lua decizii privind soluționarea blocajului politic și juridico-instituțional în care se află țara.

Totodată, într-un comunicat de presă publicat pe pagina partidului se precizează că declarațiile pentru presă vor urma după ședință.

Recent, PDM a chemat PSRM și Blocul ACUM la discuții. Vicepreședintele PDM, Vladimir Cebotari, a fost delegat de partid pentru a purta un dialog cu cele două formațiuni.

La rândul său, Maia Sandu și Andrei Năstase au spus că ar fi gata să poarte discuții cu PDM doar în cazul în care toate instituțiile statului vor fi eliberate, iar activitatea Guvernului va fi deblocată.

Ieri, Deputatul Ilan Șor, președintele Partidului ȘOR (PP ȘOR), a spus că în două zile va convoca și el Consiliul Republican al partidului la care se va discuta despre situația politică din țară, iar ulterior, va ieși într-o conferință de presă și va răspunde la toate întrebările.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!