/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Putin comentează situația politică din Moldova: „Puterea e uzurpată de structuri oligarhice”

13 iunie 2019, ora 09:55

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a comentat situația politică din Republica Moldova. Acesta afirmă că puterea este uzurpată de structuri oligarhice.

„Situația în Moldova nu este unică, dar e mai reprezentativă, pentru că puterea în Moldova, ca și cum era în mare parte în Ucraina, a fost în sens direct și indirect uzurpată de structuri oligarhice, care au ocupat toate structurile de stat, și organele de drept, și Parlamentul, totul. Au câștigat pe spatele poporului bani și-i dau pentru a-și fortifica pârghiile de influență în stat”, a comentat Putin pentru presa din Rusia, iar președintele Igor Dodon a făcut share la video pe pagina sa de Facebook.

„Ceea ce a făcut acuma Dodon și cu recenții lui oponenți pro-vest este un pas pentru a construi o țară modernă, o să-l susținem pe Dodon și pe partenerii lui de coaliție, pentru ca ei să se debaraseze într-un final de acei oameni care au uzurpat puterea”, a mai comentat Vladimir Putin.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram