Și Blocul ACUM se alătură marșului de susținere a noii guvernări, planificat pentru ziua de duminică, despre care a anunțat acum o oră președintele Igor Dodon. Anunțul a fost făcut de prim-ministra Maia Sandu și vicepremierul Andrei Năstase într-un briefing de presă. 

Manifestația ar urma să aibă loc în fața Parlamentului, la ora 11:00.

„Să fiți vigilenți pentru că regimul lui Plahotniuc va sta tot ce-i stă în puteri ca să încerce să-i vă împiedice să veniți la marșul poporului. Vor încerca să oprească transportul public, vor amenința șoferii, vor bloca străzi”, a comentat Maia Sandu.

„E un marș al poporului pentru că anume poporul vrea altceva. Poporul vrea să știe ce va fi mâine. suntem pașnici și am demonstrat acest lucru pe parcursul anilor”, a spus Andrei Năstase.

Duminica trecută Partidul Democrat a organizat un marș în centrul capitalei. Aceștia au scandat mesaje împotriva lui Igor Dodon.

De asemenea, Partidul Democrat a cerut Primăriei Chișinău să prelungească valabilitatea autorizațiilor de a organiza manifestații în mai multe locații din centrul capitalei până pe 30 iunie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!