/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

E oficial! Iurie Leancă nu devine europarlamentar. Anunțul lui Victor Ponta

14 iunie 2019, ora 12:03

Așa cum am promis de la început, eu voi rămâne acasă (în Parlamentul de la București) – pentru că de aici pot să fac mai mult și mai repede lucrurile pe care românii le așteaptă de la noi! Am informat azi AEP referitor la cei doi colegi din ProRomania care vor prelua mandatele de europarlamentar.”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Redacția TV8 l-a sunat, pentru o reacție, pe Iurie Leancă, însă politicianul nu ne-a răspuns la telefon.

În urma voturilor alegătorilor, Partidul PRO România a obținut două mandate în noua configurație a Parlamentului european. Victor Ponta, care a fost primul pe listă, a renunțat la mandatul său.

Conform Unimedia.info, în Republica Moldova, partidul lui Victor Ponta a luat doar 4%, ceea ce înseamnă că pentru el și-au dat votul puțin peste 1500 de oameni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram