/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Iurie Leancă, zărit la un punct de trecere a frontierei. Ce spun reprezentanții partidului

missing
14 iunie 2019, ora 21:14

Fostul premier Iurie Leancă ar fi plecat din țară. Potrivit surselor TV8, acesta a fost zărit azi la un punct de trecere a frontierei.

Contactați, reprezentanții Partidului Popular din Moldova (PPEM) au spus că: „Domnul Leancă este în concediu. Acesta ar fi plecat ieri seara sau azi dimineață, nu cunosc exact. Concediul era planificat de mult timp și este cel mai probabil pentru zece zile.”

Leancă, al patrulea candidat pe lista partidului PRO România la alegerile europarlamentare, nu a reușit să obțină un mandat în Parlamentul european. Din partea formațiunii vor merge Corina Crețu și Mihai Tudose.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram