/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Pavel Filip scrie articole pentru publicul european. Cel de pe POLITICO, sponsorizat de PD

14 iunie 2019, ora 13:02

Păstrați în viață democrația Moldovei, lăsându-i pe oameni să decidă!”, este titlul articolului publicat pe POLITICO și care îl are ca autor pe Pavel Filip. Prim-vicepreședintele PDM vorbește, în mare parte, despre riscurile federalizării Republicii Moldova și despre cum Rusia ar încerca să destabilizeze situația din țara noastră, așa cum a făcut în Ucraina, Georgia sau în Balcani.

Politicianul vorbește despre Igor Dodon, ca pe un apropiat al liderului de la Kremlin și care s-a lăudat că primește bani grei de la ruși pentru PSRM. Pavel Filip mai acuză blocul ACUM și PSRM că au format o alianță neligitimă, după ce au ratat termenul legal descris în Constituție.

Democratul s-a adresat și comunității internaționale cu mesajul că nu trebuie să abandoneze Republica Moldova în aceste momente critice.

Acum, țara este blocată, iar singura cale de a depăși situația sunt alegerile anticipate. Moldova nu-și poate permite luni de paralizie pe străzi, cu diferite tabere care își trimit susținătorii pentru a protesta”, a concluzionat prim-vicepreședintele PDM.

La sfârșitul articolului, POLITICO notează că acest conținut a fost sposorizat. Iar în descriere, spune că publicitatea plasată pe acest site este cea mai bună cale de a ajunge la factori de decizie din Europa, la diferite instituții europene și la formatori de opinie, pentru că „cei mai importanți oameni care au impact în sfera politică și politici din toată Europa își încep ziua cu site-ul POLITICO.”

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram