/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone, reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski

A fost sau nu demis din funcție Ruslan Codreanu. Răspunsul purtătorului de cuvânt al Primăriei

missing
15 iunie 2019, ora 13:56

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu nu a fost demis din funcție. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către purtătorul de cuvânt al Primăriei, Vasile Chirilescu. 

„Ședința Consiliului Municipal nu a avut loc, au fost doar niște declarații, ale consilierilor municipali. Însă noi nu o să comentăm declarațiile politice făcute în susținerea actualului Guvern”, a declarat Vasile Chirilescu.

Astăzi, consilierii municipali din Chișinău au declarat că intenționează să-l demită din funcție pe edilul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, și pe viceprimarul Nistor Grozavu.

La rândul său, primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, spune că ieri, aleșii municipali i-au înaintat un demers prin care cer să fie convocată ședința Consiliului Municipal pentru ziua de azi.

Acesta a mai menționat că nu știe despre faptul că s-ar putea discuta chestiunea cu privire la demiterea lui, dar nu este uimit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram