Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu nu a fost demis din funcție. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către purtătorul de cuvânt al Primăriei, Vasile Chirilescu. 

„Ședința Consiliului Municipal nu a avut loc, au fost doar niște declarații, ale consilierilor municipali. Însă noi nu o să comentăm declarațiile politice făcute în susținerea actualului Guvern”, a declarat Vasile Chirilescu.

Astăzi, consilierii municipali din Chișinău au declarat că intenționează să-l demită din funcție pe edilul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, și pe viceprimarul Nistor Grozavu.

La rândul său, primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, spune că ieri, aleșii municipali i-au înaintat un demers prin care cer să fie convocată ședința Consiliului Municipal pentru ziua de azi.

Acesta a mai menționat că nu știe despre faptul că s-ar putea discuta chestiunea cu privire la demiterea lui, dar nu este uimit.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!