Biroul de presă al PDM a confirmat acum câteva minute (ora 1.30) că liderul partidului nu se mai află în țară.

Într-un comunicat de presă, se spune că „în legătura cu speculațiile apărute în presă despre așa-zisa dispariție a liderului PDM, precizăm că domnul Vlad Plahotniuc a plecat pentru câteva zile din țară, la familia sa. Facem apel, pe această cale, să fie evitate speculațiile și informațiile neverificate. Recent, cetățenii au fost intoxicați cu o campanie de manipulare asemănătoare, când au fost publicate informații false despre starea sănătății sale.

Formațiunea a mai regretat că jurnaliștii operează cu astfel de știri false, care induc în eroare opinia publică.

În seara zilei de 14 iunie, mai multe avioane private au aterizat pe Aeroportul Internațional Chișinău. Oficial, nu se știe de ce au venit și cine a urcat la bord.

Anterior, jurnaliștii de investigație de la RISE au publicat anchete în care au dezvăluit că familia lui Vlad Plahotniuc s-ar afla în Elveția.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!