/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Prima reacție a lui Ruslan Codreanu la informația precum că CMC l-ar putea demite astăzi

missing
15 iunie 2019, ora 11:42

Primarul interimar al municipiului Chișinău, Ruslan Codreanu, spune că ieri, aleșii municipali i-au înaintat un demers prin care cer să fie convocată ședința Consiliului Municipal pentru ziua de azi. Acesta afirmă că ședința poate fi convocată de primar după minim trei zile de la solicitarea consilierilor, însă, dacă au majoritate, aceștia pot să se întrunească într-o ședință de îndată fără implicarea primarului. 

Codreanu spune că este în concediu de boală și nu știe dacă aleșii municipali s-au întrunit totuși astăzi.

„I-am rugat pe colegi să le ofere tot suportul, dacă se vor întruni azi în ședință”, a spus edilul interimar, telefonat de TV8.md.

Ruslan Codreanu spune că nu știe despre faptul că s-ar putea discuta chestiunea cu privire la demiterea lui, dar nu este uimit.

Știrea se actualizează…

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram