/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Deputat, despre anularea arestului față de Usatîi: O decizie care transmite un semnal extrem de prost în societate

16 iunie 2019, ora 21:37

Și deputatul Radu Marian a reacționat la anularea mandatului de arest față de liderul PPPN, Renato Usatîi. Potrivit lui, aceasta este „încă o decizie a Procuraturii care transmite un semnal extrem de prost în societate, o instituție care demonstrează, a câta oară, că se lasă manipulată de factorul politic”.

„Este extrem de îngrijorătoare eliberarea din arest a lui Usatîi! Eu înțeleg că sunt mari suspiciuni privind caracterul politic al dosarului, dar totuși e vorba de acuzații de tentativă de omor”, a scris parlamentarul pe o rețea de socializare.

Totodată, politicianul spune că speră să înceapă cât mai curând procesul transparent de alegere a unui nou procuror general „integru și independent”.

Procurorii au anulat mandatul de arestare pe numele lui Renato Usatîi, liderul PPPN. Cercetările în dosarul acestuia vor continua. Potrivit lui Usatîi, acesta va fi obligat să se prezinte la audieri, de fiecare dată când procurorii o vor cere.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram