/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Noul ministru de Externe, în prima sa vizită oficială la un „partener strategic” al R. Moldova

missing
17 iunie 2019, ora 11:18

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, a plecat astăzi în prima sa vizită oficială planificată de la investirea noului Guvern. Diplomatul a ales Statele Unite ale Americii, pentru că este unul dintre cei mai importanți parteneri stragici de dezvoltare ai R. Moldova.

Nicu Popescu anunță că urmează să se întâlnească la Washington cu mai mulți oficiali, dar și cu moldovenii stabiliți în SUA.

„Un moment special al vizitei mele în America va fi întâlnirea cu diaspora noastră. Vă aștept pe toți cei care veți fi în zonă marți, 18 iunie, la ora locală 18:00 la sediul ambasadei noastre pentru a discuta împreună despre cum vedem viitorul țării noastre. În tot efortul nostru de a readuce Republica Moldova pe drumul cel bun diaspora joacă și va juca un rol fundamental”, afirmă Popescu într-un mesaj adresat pe facebook moldovenilor stabiliți peste ocean.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram