Război în Ucraina, ziua 133: Ungaria nu va livra arme în Ucraina. Cel puțin 346 de copii, morți de la începutul invaziei

externe

Record! Un tricou s-a vândut cu peste cinci milioane de dolari

17 iunie 2019, ora 07:35
Distribuie:

Tricoul unui renumit jucător de baseball american a fost vândut la o licitație cu 5,6 milioane de dolari. Acesta este un record absolut în domeniul licitațiilor cu articole sportive.

Tricoul de joc i-a aparţinut legendarului Babe Ruth și a fost purtat în anii ’20, pe când juca la echipa „New York Yankees”. Pe interiorul gulerului este brodat numele „Ruth”, iar toţi nasturii de la tricou sunt cei originali, scrie Mediafax.

Suma plătită în cadrul acestei licitaţii a depăşit recordul deţinut de un alt tricou, pe care l-a purtat acelaşi Babe Ruth, care s-a vândut anterior cu 4,4 milioane de dolari.

Babe Ruth a fost un jucător de baseball american, care a jucat 22 de sezoane în Liga Superioară  între anii 1914 și 1935. El a fost cel mai bun marcator din istoria baseball-ului până în 1974 când recordul său de 714 puncte a fost depășit.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram