/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Maia Sandu anunță crearea unui Birou de politici anticorupție pe lângă Guvern, cu experți internaționali

17 iunie 2019, ora 15:10

Prim-ministra Maia Sandu anunță crearea unui Birou politic anticorupție pe lângă Guvern, la care vor activa experți locali și internaționali, inclusiv din România. 

„Pentru demascarea abuzului fostului regim, pedepsirea celor vinovați și eliberarea instituțiilor de corupție, anunț astăzi crearea unui Birou de politici anticorupție și reforma justiției pe lângă Cabinetul prim-ministrului Republicii Moldova, cu participarea experților locali și internaționali, inclusiv din România”, a spus Maia Sandu.

„Vom anunța în scurt timp un număr de telefon de încredere ca toate persoanele care dețin de crimele comise de Plahotniuc și apropiații lui, de influențele exercitate de aceștia, să ni le prezinte. Informația primită de la Dvs. va fi verificată de persoane din imediata mea apropiere în care eu am deplină încredere. Noi vom insista ca procurorii sau alte servicii responsabile să investigheze adecvat fiecare acuzație”, a mai spus prim-ministra.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram