/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Adrian Candu, surprins în avion. Democrații refuză să spună unde este Plahotniuc

missing
18 iunie 2019, ora 17:31

Vicepreședintele Partidului Democrat, Adrian Candu, care plecase din țară înainte ca formațiunea să anunțe că se retrage de la guvernare, revine astăzi în R. Moldova.

Un cititor al TV8.md a expediat un mesaj la adresa redacției prin care anunță că Adrian Candu se află printre pasagerii avionului care circulă pe ruta Londra-Chișinău. Aeronava urmează să aterizeze pe aeroport la ora 19:35.

Și democratul Vladimir Cebotari a afirmat astăzi că Adrian Candu urmează să aterizeze în această seară la Chișinău.

Întrebat de jurnaliști unde este Vladimir Plahotniuc, democratul i-a îndemnat pe aceștia să-i expedieze liderului PD mesaje și să-l întrebe personal unde se află. „El răspunde la mesaje”, a dat asigurări Cebotari.

„Dumnealui a avut o deplasare planificată pentru vineri dimineață pe care a trebuit să o amâne până avem Consiliul Politic al partidului și luăm decizia, dar au fost și alte rațiuni ce țin de securitatea personală și a familiei lui”, a precizat Cebotari.

Jurnaliștii au insistat cu întrebarea, dorind să afle dacă Vladimir Plahotniuc a părăsit R. Moldova prin Transnistria.

„El circulă pe căile legale. Unde se poate. Unde circulați și dumneavoastră. Exact în aceeași manieră. Nu într-o altă formă”, s-a eschivat Cebotari să dea un răspuns concret la întrebare.

Amintim că astăzi, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că Vladimir Plahotniuc s-ar afla în R. Moldova, potrivit informațiilor pe care le deține din surse sigure.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram