/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Centrul Municipal de Tineret Chișinău ar putea fi renovat. Cum arată schița de proiect

missing
18 iunie 2019, ora 09:54

Centrul Municipal de Tineret Chișinău ar putea fi renovat. În acest sens reprezentanții instituției au intenția de a demara un proiect care presupune amenajarea unui scuar unde tinerii vor avea posibilitatea să petreacă timpul în aer liber, să privească filme, să participe la dezbateri și lansări de proiecte. 

„Împreună cu o tânără activă din cadrul Asociației pentru Amenajarea și Reconstrucția Chișinăului (AARC), am pregătit o schiță a unui proiect grandios pe care urmează să îl demarăm la Centrul Municipal de Tineret Chișinău”, au scris pe rețelele de socializare reprezentanții instituției.

Centrul Municipal de Tineret Chișinău este o instituție publică ce reprezintă un complex de servicii comunitare adresate pentru toate categoriile de tineri din municipiul Chișinău.

Foto: Facebook/ Primăria Municipiului Chișinău

Foto: Facebook/ Primăria Municipiului Chișinău

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram