/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 643: Luptă grea, vămi închise, record dubios și lider influent! „Criza energetică din Europa s-a sfârșit”

O fetiță din Orhei a decedat după ce s-ar fi intoxicat la masa de pomenire a maicii sale

18 iunie 2019, ora 11:59

O fetiță de 12 ani, din satul Teleșeu, raionul Orhei, a decedat ieri, după ce s-ar fi intoxicat cu substanțe necunoscute la masa de pomenire a maicii sale.

„Pe parcursul zilei minora s-a aflat la cimitirul din satul Samananca, raionul Orhei, la masa de pomenire a maicii sale. După armează, fata a plecat la fratele ei de 31 de ani. Seara minora se simțea rău, avea convulsii. Fratele ei a apelat la serviciul medical urgent, care ajungând la fața locului a constatat decesul minorei”, a comunicat ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Mariana Bețivu.

Examinând cadavrul, medicul a constatat că pupilele ochilor sunt miocite, bilaterale, sunt prezente simptome de intoxicație cu substanțe necunoscute.

Tot în aceeași zi, mai târziu la secția internare a spitalului Orhei de către altă echipă a serviciului asistență medicală urgentă a fost adusă o altă minoră cu aceleași simptome de intoxicație cu substanțe necunoscute, internată în secția terapie intensivă. Starea ei este stabilă.

Toate circumstanțele cazului se stabilesc.

TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram