/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Plahontiuc este, de fapt, în țară? Năstase: Avem informații că nu ar fi părăsit teritoriul Republicii Moldova

missing
18 iunie 2019, ora 11:30

Vlad Plahotniuc s-ar afla, de fapt, în țară. Cel puțin așa spune Andrei Năstase, deputat și ministru de Interne. Declarația a fost făcută azi, la ședința Parlamentului. Năstase afirmă că prin informațiile precum că Plahotniuc a plecat din țară se vrea manipularea opiniei publice.

„Vreau să fac niște precizări, fără a da prea multe detalii care poartă un caracter personal. Numitul Vladimir Plahotniuc și numitul Șor, despre care s-a vorbit că ar fi părăsit împreună Republica Moldova, potrivit datelor MAI, nu a fi părăsit teritoriul Republicii Moldova toate datele de care dispunem vorbesc despre aceasta”, a spus Năstase în Parlament.

Andrei Năstase spune că a solicitat, din funcția de ministru de interne, informații la acest subiect de la autoritățile din Ucraina.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram