/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Viorel Morari, fostul șef al Procuraturii Anticorupție, spune că cele 3 automobile care l-au urmărit aparțin CNA-ului și SIS-ului

missing
18 iunie 2019, ora 12:28

Ex-șeful Procuraturii Anticorupție (PA) Viorel Morari spune că cele trei automobile care l-ar fi urmărit aparțin Centrului Național Anticorupție (CNA) și Serviciului de Informații și Securitate (SIS). 

Morari zice că a observat că este urmărit la sfârșitul lunii aprilie și că totul a durat aproximativ trei-patru zile.

„Cu regret, eu i-am identificat. Îmi pare rău că nu au instruirea necesară ca să o facă în mod calitativ. Regret că vorbesc despre asta”, a zis Morari.

Procurorul zice că nu știe nici până în ziua de azi, dacă a fost urmărit legal, în cadrul unui eventual dosar, sau ilegal.

Amintim că, Viorel Morari i-a trimis o scrisoare lui Eduard Harunjen, procurorul general, în care spune că a observat că este filat. Harunjen, la rândul său, a spus că informațiile expuse de Morari în acea scrisoare sunt verificate de specialiștii Procuraturii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram