Președintele Igor Dodon pleacă la Minsk, la sfârșitul acestei săptămâni. Acolo, șeful statului urmează să se întâlnească cu prim-ministrul Federației Ruse, Dmitrii Medvedev și cu vicepremierul Dmitrii Kozak. Dodon a anunțat despre asta pe pagina sa de Facebook, unde a menționat că întrevederea urmează să aibă loc la data de 21 iunie. 

Zilele trecute, Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov. În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au discutat inclusiv despre subiectul cu privire la relațiile de cooperare bilaterale, anunță șeful statului.

„Am discutat și un spectru larg de subiecte cu privire la relațiile de cooperare bilaterale și am fost unanimi în opinia privind necesitatea reluării urgente a activității depline a Comisiei Interguvernamentale pentru cooperarea comercial-economică”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon a scris pe o rețea de socializare că a mulțumit Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, vicepremierului Dmitrii Kozak și Ministerului Afacerilor Externe al FR pentru „recunoașterea noii guvernări legitime a Moldovei și pentru susținerea eforturilor noastre întru menținerea stabilității în țară.”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!