/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Dodon pleacă la Minsk la sfârșitul acestei săptămâni. Se va întâlni acolo cu Medvedev și Kozak

missing
19 iunie 2019, ora 11:19

Președintele Igor Dodon pleacă la Minsk, la sfârșitul acestei săptămâni. Acolo, șeful statului urmează să se întâlnească cu prim-ministrul Federației Ruse, Dmitrii Medvedev și cu vicepremierul Dmitrii Kozak. Dodon a anunțat despre asta pe pagina sa de Facebook, unde a menționat că întrevederea urmează să aibă loc la data de 21 iunie. 

Zilele trecute, Dodon a avut o întrevedere cu Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova, Oleg Vasnețov. În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au discutat inclusiv despre subiectul cu privire la relațiile de cooperare bilaterale, anunță șeful statului.

„Am discutat și un spectru larg de subiecte cu privire la relațiile de cooperare bilaterale și am fost unanimi în opinia privind necesitatea reluării urgente a activității depline a Comisiei Interguvernamentale pentru cooperarea comercial-economică”, a scris Dodon pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon a scris pe o rețea de socializare că a mulțumit Președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, vicepremierului Dmitrii Kozak și Ministerului Afacerilor Externe al FR pentru „recunoașterea noii guvernări legitime a Moldovei și pentru susținerea eforturilor noastre întru menținerea stabilității în țară.”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram