/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Ex-șeful Procuraturii Anticorupție Viorel Morari: „Da, am fost la sediul PDM, am discutat inclusiv cu Vlad Plahotniuc tet-a-tet”

missing
19 iunie 2019, ora 20:23

Fostul șef al Procuraturii Anticorupție (PA) Viorel Morari spune că a fost, în calitate de procuror, la sediul Partidului Democrat, unde a vorbit inclusiv cu președintele partidului Vlad Plahotniuc. Declarația a fost făcută în această seară la emisiunea Cutia Neagră de la TV8.

Morari zice că la sediul PDM ar fi avut loc niște ședințe la care se discutau „chestiuni ce țin de situația economico-financiară din sistemul bancar”.

„Ne întruneam și discutam problemele care apăreau. Da, am fost și la sediul partidului, am discutat și personal cu Vlad Plahotniuc personal, tet-a-tet”, a declarat Morari.

Vezi și:

Viorel Morari: Dacă s-a acceptat atât de ușor demisia mea, înseamnă că nu am fost comod guvernării

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram