Reprezentanții „Partidului Șor” refuză în continuare să spună unde este liderul formațiunii Ilan Șor. După ce s-a vehiculat în presă că acesta ar fi părăsit R. Moldova pe data de 14 iunie, la bordul unui avion privat care a aterizat la Moscova, astăzi au apărut informații noi despre locul aflării lui Ilan Șor.

Surse de încredere au dezvăluit pentru TV8 că Ilan Șor a intrat ieri, 18 iunie, pe teritoriul statului Israel. Informația ar fi fost obținută de la autoritățile de frontieră israeliene.

Am sunat-o din nou pe purtătoarea de cuvânt a lui Ilan Șor pentru a preciza dacă politicianul se află în prezent în Israel și când urmează să revină la Chișinău. Alina Șargu a blocat de câteva ori apelurile telefonice.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!