Ex-șeful Procuraturii Anticorupție (PA) Viorel Morari admite faptul că ar fi fost incomod fostei guvernări. „Probabil a fost comod tuturor ca eu să plec și să plec repede”, a spus Morari azi, la emisiunea Cutia Neagră de la TV8.

„Un procuror șef de la PA nu poate să fie o persoană comodă. Dacă am fost demis, dacă s-a acceptat atât de ușor demisia mea, probabil că nu am fost comod (…). La o anumită etapă am avut scopuri comune, iar apoi s-a dispersat”, a spus procurorul.

„Posibil am devenit incomod în urma anchetelor pe care le-am avut”, a comentat Viorel Morari.

Informația despre faptul că Viorel Morari a demisionat din funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a apărut în public pe 2 mai.

La finele săptămânii trecute, și ex-șeful Procuraturii Anticorupție Viorel Morari i-a expediat procurorului general Eduard Harunjen două scrisori. În una dintre ele Morari spune că nu este de acord cu modul în care a fost transferat din funcția de șef al Procuraturii Anticorupție și numit în funcție de procuror de execuție la Procuratura Generală, iar într-o altă scrisoare, Morari sesizează că a fost urmărit.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!