Compania Moldovagaz ar fi cumpărat în aceste zile automobile costul cărora ar fi ajungs la un milion și jumătate de euro. Despre aceasta a anunțat prim-ministra Maia Sandu în cadrul ședinței de astăzi a Guvernului. 

„Am un mesaj și pentru compania Moldovagaz. Tocmai am aflat că acolo se cumpără jeepuri și alte automobile într-o veselie în aceste zile. Înțeleg că suma achizițiilor a fost de un milion și jumătate de euro. Bănuiesc că foarte curând vor veni și vor ruga să includă aceste cheltuieli în tarifele pe care le achită cetățenii. Vă rugăm să încetați aceste achiziții de lux”, a spus prim-ministra.

În planul de achiziții planificat pentru 2019, făcut public de „Moldovagaz”, nu este indicată cumpărarea vreunui automobil.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!