/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Deciziile aprobate ieri de Guvernul Sandu, publicate în Monitorul Oficial

21 iunie 2019, ora 14:37

Toate deciziile aprobate ieri de Guvernul Maiei Sandu privind demisia mai multor conducători de instituții au fost publicate deja în Monitorul Oficial al R. Moldova care a ieșit astăzi de sub tipar.

Au fost publicate patru dispoziții privind încetarea raporturilor de muncă a directorului Agenției Proprietății Publice Vladimir Baldovici, directorului Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor Ion Sulă, secretarului de stat al Ministerului de Interne, Simion Carp și a șefei Cancelariei de Stat, Lilia Palii.

De asemenea, a fost publicată hotărârea privind rechemarea din funcție a ambasadoarei R. Moldova în Statele Unite ale Americii, Cristina Balan.

Tot astăzi, au fost publicate în Monitorul Oficial decretele șefului statului Igor Dodon, privind demisiile consilierilor prezidențiali Vasile Șova și Pavel Voicu, care fac parte acum din Guvern. Dimisiile au fost acceptate începând cu ziua de 17 iunie.

Pavel Voicu și Vasile Șova au depus jurământul în calitate de membri ai Guvernului  în seara zilei de 8 iunie, fiind investiți în funcțiile de Ministru al Apărării și, respctiv,  viceprim-ministru pentru Reintegrare – Vasile Șova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram