Război în Ucraina, ziua 277: Avertizare din Estonia și petiția unor mame. RLI: Rusia complotează pentru a-l lichida pe Lukașenko

Un chiriaș, găsit fără suflare într-un apartament din Chișinău. Avea răni în regiunea feței și a gâtului

21 iunie 2019, ora 12:04

Un bărbat de 50 de ani a fost găsit ieri fără suflare într-un apartament pe care-l închiria în sectorul Râșcani din Chișinău. Potrivit medicului legist, victima aveam mai multe răni în regiunea feței și a gâtului.  

„Cadavrul bărbatului a fost depistat de către proprietarul apartamentului. Acesta a alertat Poliția ieri seara în jurul orei 18:00. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Râșcani și ofițerii de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii incidentului”, a declarat ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati.

Pe cazul dat a fost pornit un dosar penal. La moment ofițerii de investigație și urmărire penală întreprind măsuri în stabilirea și identificarea persoanei care a comis infracțiunea. Dacă va fi găsit vinovat, făptașul riscă de la zece la 15 ani de închisoare.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram