/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Vlad Plahotniuc va pleca din fruntea PD? Ce răspunde Dumitru Diacov

missing
21 iunie 2019, ora 07:02

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, afirmă că în viitorul apropiat ar trebui să fie organizat Congresul formațiunii și admite că Vladimir Plahotniuc ar putea pleca de la conducerea PD.

„După astfel de evenimente, sigur că se produc și schimbări, inclusiv în conducerea partidului. O să vedem. Nu pot eu acum să spun că vom face cutare și cutare schimbări. Există multe emoții, multe suspiciuni…Nu este nicio problemă, eu cred că nici pentru domnul Plahotniuc, ca noi să căutăm cele mai bune soluții.

PD este primul partid care și-a ales deja al treilea președinte. La noi partidele mor după primul președinte. Nu va fi nimic dacă va fi și al patrulea și al cincilea”, a explicat Diacov în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune „N4”.

Democratul mai spune că nu a vorbit niciodată la telefon cu Vladimir Plahotniuc după ce acesta a plecat din R. Moldova, dar crede că va reveni.

„Eu sper să se întoarcă, să avem o discuție, să vedem ce facem, cum facem, să ne lămurească. Eu sunt convins că mulți colegi au întrebări, mai ales acei care nu au participat nemijlocit la negocieri”, a precizat Diacov.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram