Doi dintre cei trei copii, care au fost intoxicați la o nuntă din satul Revaca, orașul Sângera, au fost externați din Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii. Externată a fost și mama unuia dintre micuți. Informația a fost confirmată de către directoarea spitalului, Ludmila Bîrca.

„În cadrul instituției noastre au fost spitalizați trei copilași cu toxiinfecția alimentară provocată de salmonella enteritidis. Internată a fost și mama unuia dintre micuți. Cel mai mic dintre copii a trecut și prin Secţia de Reanimare şi Terapie Intensivă. Starea lui este stabilă, ameliorată. Îl pregătim pentru externare”, a declarat Ludmila Bîrca.

Micuții au fost internați la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii pe data de 16 iunie, la o zi după desfășurarea petrecerii. În total, la nunta din satul Revaca au fost intoxicate 21 de persoane.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!