/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Doi din cei trei copii intoxicați la nunta din Revaca au fost externați. Starea copilului rămas în spital

missing
24 iunie 2019, ora 15:55

Doi dintre cei trei copii, care au fost intoxicați la o nuntă din satul Revaca, orașul Sângera, au fost externați din Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii. Externată a fost și mama unuia dintre micuți. Informația a fost confirmată de către directoarea spitalului, Ludmila Bîrca.

„În cadrul instituției noastre au fost spitalizați trei copilași cu toxiinfecția alimentară provocată de salmonella enteritidis. Internată a fost și mama unuia dintre micuți. Cel mai mic dintre copii a trecut și prin Secţia de Reanimare şi Terapie Intensivă. Starea lui este stabilă, ameliorată. Îl pregătim pentru externare”, a declarat Ludmila Bîrca.

Micuții au fost internați la Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii pe data de 16 iunie, la o zi după desfășurarea petrecerii. În total, la nunta din satul Revaca au fost intoxicate 21 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram