/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

O nouă anchetă de serviciu. Funcționarul învinuit de abuz în activitate

missing
24 iunie 2019, ora 12:13

Prim-ministra Maia Sandu a cerut în debutul ședinței de astăzi a Guvernului să fie inițiată o anchetă în cadrul Agenției pentru Supraveghere Tehnică, condusă anterior de Ghenadie Sajin, cunoscut ca un apropiat al democratului Vlad Plahotniuc.

„Toată lumea cunoaște abuzurile și încălcările pe care le-a comis acest om în funcția pe care a deținut-o . Cred că e cazul să fie cercetate aceste abuzuri”, a spus Maia Sandu.

Ghenadie Sajin, cunoscut anterior ca administrator al afacerilor lui Vladimir Plahotniuc, a fost numit în 2015 șef al Inspecției de Stat în Construcții. În martie 2019, Sajin a fost ales președinte al raionului Ialoveni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram