/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Drochia: Un bărbat a decedat la pescuit. A atins cu cârligul undiței firele de electricitate

missing
25 iunie 2019, ora 14:01

Un bărbat de 36 de ani din satul Chetrosu, raionul Drochia, a decedat în această dimineață după ce a fost electrocutat în timp ce se afla la pescuit la un lac din satul Nicoreni, din același raion.  

„Victima a plecat la pescuit împreună cu nepotul său în vârstă de 18 ani. În timp ce bărbatul arunca sculele în bazinul acvatic, din neatenție a atins cu cârligul undiței firele de electricitate de înaltă tensiune. În urma acestui fapt bărbatul a fost electrocutat și a decedat pe loc”, a comunicat ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc.

La moment se petrec măsuri de investigații pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe cazul dat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram