/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Ion Druță, înlăturat temporar de la conducerea CSJ. UPDATE: Conducerea Judecătoriei Chișinău, suspendată in corpore din funcție

missing
25 iunie 2019, ora 12:41

ORA 12:41 Tot la ședința de azi a CSM s-a decis înlăturarea temporară din funcția de conducere a președintelui Judecătoriei Chișinău și tuturor vicepreședinților instanței.

De asemenea, Nicolae Clima a fost revocat din funcția de inspector-judecător.

Subiectele au fost introduse ulterior în ordinea de zi a ședinței CSM, în urma unei informații parvenite de la un magistrat. Acestea au fost discutate cu ușile închise, astfel, nu cunoaștem deocamdată ce a stat la baza acestor decizii.

ORA 12:30 Ion Druță a fost înlăturat temporar din funcția de președinte al Curții Supreme de Justiție (CSJ). Interimatul funcției va fi asigurat de magistrata Tatiana Vieru. Decizia a fost luată azi de membrii Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram