/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Aplică pentru credit și ridică banii în orice Oficiu Poștal

missing
26 iunie 2019, ora 09:59

Trăim în vremurile când nu prea avem timp să facem un drum în plus, pentru că există lucruri și activități cu eticheta URGENT și ACUM, iată de ce nouă, echipa Iute Credit, ne-a venit o idee: să aducem creditele mai aproape de tine. Și prin aproape am luat unitatea de măsură: Poșta.

Să treci pe la Poștă ca să ridici un colet, să achiți facturile sau să trimiți o scrisoare e la fel de ușor precum e să ridici un credit sau să achiți rata lunară a creditului.

Iar datorită tehnologiei, procesul de aplicare și ridicare a creditului e foarte simplu!

  • Mergi la Oficiul Poștal;
  • Completezi o cerere de aplicare sau faci același lucru pe iutecredit.md;
  • Aplici doar cu buletinul;
  • După obții răspunsul în mai puțin de 8 minute;
  • Iei banii la același Oficiu Poștal.

Și dacă ai ajuns să citești până aici, știm că ești determinat (cine n-ar fi?), dar probabil te întrebi cum se face cu ratele lunare? Ei bine, și aici ne-am propus – confortul să stea în capul mesei, respectiv vei pute achita ratele lunare tot la Oficiul Poștal care îți e comod ție.

Și nu mai e nevoie să îți rezervi timp în limita programului disponibil, atunci când vrei să primești creditul sau vrei să achiți rata lunară, fiindcă te așteptăm în Oficiile Poștale și în afara orelor de lucru și/sau în zilele de odihnă.

E la fel de simplu cum ai cumpăra timbre pentru colecție sau plicuri pentru scrisori de dragoste.

Găsește aici lista oficiilor poștale și programul de lucru: http://www.posta.md/ru/postal_code.html.

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram