/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Prietenii nu își împrumută bani unii altora, dar câștigă bani la Iute Credit

missing
26 iunie 2019, ora 10:11

Prietenul la nevoie se cunoaște – ce zici să pui în practică această expresie atât de cunoscută?

Noi știm că puterea prieteniei e mare, iată de ce am lansat un Sistem de Bonusare pentru prieteni.

Cum funcționează, mai exact?

Tu ești client Iute Credit și îi recomanzi unui prieten, fie în ajun de nuntă (chiuiți, măi!) sau înainte de vacanța de vară (sunete de valuri), să ia un credit de la Iute Credit, iar mai departe e simplu!

Tu – primești Bonus de recomandare 100 lei reducere la rata lunară a creditului și devii Recomandant.

Prietenul – primești credit și Bonus de recomandare, exact ca și tine, 100 lei reducere la rata lunară. El devine Client Recomandat.

Bogăția unui om nu se măsoară în bani, dar în prieteni, iată de ce dacă recomanzi mai multor prieteni acest Sistem de Bonusare, primești câte 100 lei reducere la rata lunară pentru fiecare persoană recomandată.

Acest Sistem de Bonusare este destinat prietenilor noștri, adică Recomandanților care au o reputație bună (achită ratele la timp și nu au înregistrate întârzieri de plată).

Câteva reguli importante:

  • Bonusul se aplică dacă Recomandantul are un împrumut activ sau închis și se deduce din soldul rămas al primelor tranșe viitoare;
  • Valoarea totală a bonusului aplicat unui împrumut activ al Recomandantului nu poate depăși suma totală a împrumutului;
  • Dacă Recomandantul nu are la moment credite active, noi ne facem notițe și la următorul credit aplicăm Bonusul de recomandare. Nu avem o limită de timp pentru utilizarea bonusului.
  • Dacă suma totală a bonusurilor de referință adăugate este mai mare decât soldul de împrumut al clientului, partea neutilizată din suma bonusului va fi păstrată pentru împrumuturile următoare;
  • Clientului recomandat, bonusul îi este dedus din soldul împrumutului, în momentul aplicării cererii;
  • Dacă PIN-ul clientului recomandat se potrivește cu orice cod PIN din baza de date Iute Credit, bonusul nu este aplicat.

Acum, știi că îndeplinești toate condițiile, ce mai aștepți? Fă-i o surpriză prietenului și dați-vă întâlnire la orice filială Iute Credit, vezi aici harta noastră: https://iutecredit.md/contacts/.

Vizitează-ne online: www.iutecredit.md sau sună-ne la 022 801 500.

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram