/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Tragedie la Bălți! Un bărbat, găsit strangulat într-un apartament. Ce spune poliția

missing
26 iunie 2019, ora 11:06

Un bărbat de 46 de ani a fost găsit strangulat în apartament. Polițiștii au fost anunțați despre tragedie ieri, în jurul orei 23:40 de către o femeie. Acesta a spun oamenilor legii că în apartamentul de alături persistă un miros specific înțepător. 

Ulterior, la fața locului a venit și concubina bărbatului care a spus că acum câteva zile, între aceștia s-ar fi iscat un conflict și femeia și-a strâns lucrurile și a plecat. De atunci aceștia nu au mai vorbit. Potrivit polițiștilor, femeia crede că acest lucru l-ar fi adus pe bărbat la suicid.

În locuință nu a fost găsit nici un bilet de adio, iar pe corpul bărbatului nu au fost depistate semne de moarte violentă.

Cadavrul bărbatului a fost îndreptat spre efectuarea expertizei medico-legale. La moment se stabilesc toate circumstantele

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram