/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Vreți servicii consulare mai bune? Ministrul Nicu Popescu așteaptă sugestii de la moldovenii din diasporă

27 iunie 2019, ora 17:46

Veste bună pentru cetățenii moldoveni aflați peste hotare. Aceștia pot veni cu sugestii de îmbunătățire a serviciilor consulare. Ministrul de Externe Nicu Popescu așteaptă propuneri din diasporă. Acestea pot fi trimise pe o adresă electronică sau pot fi indicate într-un formular completat online. Cei care vot dori să discute direct cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) vor putea apela și la un număr de telefon specializat.

„Stimaţi cetăţeni, am creat în cadrul MAEIE un grup de lucru, care va examina și sistematiza propunerile venite din partea dumneavoastră privind îmbunătățirea serviciilor consulare. Deja primesc multe mesaje cu propuneri concrete pentru a realiza acest deziderat comun şi vă mulţumesc pe această cale pentru iniţiativa de care daţi dovadă”, a scris ministrul Nicu Popescu pe pagina sa de Facebook.

Propunerile vor putea fi transmise până pe 10 iulie curent prin următoarele modalităţi:
Formular on-line: http://tiny.cc/consular
Adresa electronică: servicii.consulare@mfa.gov.md
Numerele de telefon: 0 80 090990 sau din străinătate +373 22 788722.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram