După ce un bărbat și-a pierdut viața fiind lovit de un plop, reprezentanții „Spații Verzi” vin cu un comentariu. Aceștia spun că copacul era perfect sănătos și că nu ei s-ar face vinovați de producerea tragediei. 

Spațiile Verzi nu poartă răspundere pentru că arborele acesta era perfect sănătos. Nu s-a răsturnat copacul, dar s-a rupt o ramură. „Spațiile Verzi” au lucrat acolo două săptămâni în urmă, au tăiat ramurile uscate”, a spus pentru TV8, șeful „Spații Verzi”, Serghei Carp.

Potrivit acestora, ramura ar fi căzut pe motiv că arborele ar avea crengile moi.

Cauza este că e plop. Acești copaci au lemnul moale și poate să se rupă și de la greutatea sa. Nu știu cine se face vinovat. Noi o să vedem, o să analizăm. O să facem expertiză și se va stabili ce facem cu arborele mai departe”, a mai spus Carp.

Un bărbat de 55 de ani a decedat, după ce un plop a căzut peste el în fața unui bloc de locuit. Acesta se deplasa pe strada Nicolae Dimo din capitală. Tragedia a avut loc aseară, 26 iunie, în jurul orei 19:00.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!