/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Donald Trump, replică dură pentru jurnalişti: „Nu e treaba voastră ce voi discuta cu Vladimir Putin”

missing
28 iunie 2019, ora 10:46

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat joi, înaintea plecării sale către Osaka, unde are loc summit-ul G20, că nu doreşte să le spună jurnaliştilor acreditaţi la Casa Albă subiectele pe care le va aborda în cadrul discuţiilor cu omologul său rus, Vladimir Putin, potrivit Mediafax.

Voi avea o discuţie foarte bună cu el (Putin, n.r.). Ce îi voi spune nu este treaba voastră”, a spus liderul american.

De asemenea, în cadrul unui interviu, Trump a vorbit şi despre relaţiile comerciale cu Germania, ţară despre care a spus că „abuzează de Statele Unite mai mult decât China în ceea ce priveşte comerţul”. El a făcut referire şi la cancelarul german, Angela Merkel: „Există o femeie în Europa, nu îi voi menţiona numele, care urăşte Statele Unite mai mult decât orice persoană pe care am cunoscut-o vreodată”, a spus Trump.

Donald Trump urmează să se întâlnească atât cu liderul de la Kremlin, cât şi cu Angela Merkel, în cadrul summit-ului G20, desfăşurat în oraşul japonez Osaka.

Summitul grupului G20 are loc în perioada 28-29 iunie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram