Un bărbat de 21 de ani din Chișinău și doi minori de 15 și 17 ani au fost reținuți de oamenii legii după ce ar fi furat din mai multe apartamente din capitală bunuri în valoare de peste 100 de mii de lei. Dacă vinovăția bănuiților va fi demonstrată, aceștia riscă până la patru ani de închisoare. 

„În perioada 30 mai – 19 iunie curent, polițiștii au înregistrat șapte cazuri de furturi din apartamente. Prin forțarea geamului și ușii, tinerii ar fi sustras mai multe bunuri, mijloace financiare, bijuterii și tehnică digitală, cauzând un prejudiciu estimativ de peste 100 000 lei”, informează oamenii legii. 

Cei trei au fost reținuți pe data de 26 iunie. Minorii implicați în infracțiunile patrimoniale sunt fără loc permanent de trai. În cadrul grupului ei aveau rolul de executori în comiterea furturilor. Potrivit polițiștilor, bănuiții au fost anterior judecați pentru săvârșirea infracțiunilor analogice.

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Foto: politia.md

Foto: politia.md

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!