/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Filip, despre sistarea programului „Un doctor pentru tine”: Dacă ai venit la putere, nu înseamnă că trebuie să distrugi totul

missing
29 iunie 2019, ora 15:41

Președintele interimar al Partidului Democrat, Pavel Filip, a comentat sistarea programului „Un doctor pentru tine”. Democratul spune că noua conducere a țării trebuie „să se dezică de această atitudine bolșevică”.

„Dacă ai venit la putere nu înseamnă că trebuie să distrugi absolut totul. Trebuie să faci o analiză și să vezi că poate am făcut și lucruri bune care trebuie continuate. Până ce eu văd doar distrugere și demolare a tot, fără a se clarifica”, a afirmat politicianul.

Pavel Filip a explicat că acest program a fost lansat pentru perioada până când va fi implementată pe deplin reforma medicinei primare. Potrivit lui, peste 80 de mii de oameni au fost examinați de medici pe parcrusul programului.

Fostul premier spune că au fost făcute declarații pripite și despre proiectul „Drumuri bune” inițiat de fosta guvernare.

Acum câteva zile, noua ministră a sănătății, Ala Nemerenco, a anunțat că întrerupe programul „Un doctor pentru tine”, lansată de fostul premier Filip. Ministra a precizat atunci că această campanie a fost întreruptă pentru că pacienții erau consultați ineficient, iar medicii erau „rupți” de la locul de muncă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram