/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

MAI și CNA au descins la Piața Centrală din Chișinău

29 iunie 2019, ora 14:33

Ofițeri ai MAI și CNA au descins la Piața Centrală din Chișinău, anunță primarul interimar al capitalei Ruslan Codreanu.

„Am sesizat și procuratura anticorupție, și CNA, și MAI – pentru a lua măsuri legale, pentru a-i sancționa pe cei vinovați. Pe lângă neregulile găsite în întreprinderea municipală, vreau ca antreprenorii și producătorii autohtoni să aibă siguranța că pot funcționa și fără mită, și fără corupție.

După cele întâmplate, și îmbolnăviri subite ale unor angajați, am decis să punem sechestrul pe toată întreprinderea municipală, doar pentru a proteja bunurile și așa rămase puține și pentru a nu permite continuarea schemelor”, a comentat Codreanu.

Potrivit edilului interimar, de săptămâna viitoare aici se va face și un audit: „Toate rezultatele vor fi făcute publice. Iar sechestrul de ieri a fost scos”, a spus primarul interimar.

Anterior, Ruslan Codreanu a spus că a primit zeci de plângeri de la comercianții din piață că sunt intimidați și impuși să plătească taxe ilegale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram