/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Mesajul lui Sergiu Sîrbu, după ce a demisionat de la conducerea Partidului Democrat: „Partidul are nevoie de oameni noi”

29 iunie 2019, ora 14:00

Deputatul Sergiu Sîrbu a publicat un mesaj prin care își anunță plecarea din funcția de vicepreședinte al Partidului Democrat. Acesta spune că formațiunea are nevoie de oameni noi. 

„Dragi prieteni,

Astăzi, îmi închei mandatul de vicepreședinte al PDM.

A fost o perioadă grea având în vedere starea lucrurilor de la care am pornit si provocările care ne-au stat în față. Dar eu cred că ne-am isprăvit reușind acțiuni pe care nicio guvernare de până acum n-a avut curajul, îndrăzneală sau determinarea să le facă. Ne-am asumat reforme complicate, am lansat proiecte ambițioase într-un context economic încă fragil, iar în plan extern am cerut să fim tratați cu respect.

Toate acestea au fost posibile datorită oamenilor de calitate pe care îi avem în echipă.

Le mulțumesc tuturor colegilor pentru toate amintirile frumoase care-și vor lăsa amprente apăsate în carierele noastre: nopți nedormite, tone de cafea băute la sediu, dezbateri și contradicții și – bineînțeles – febra campaniilor electorale care ne-au apropiat mai mult ca orice!

Partidul trece printr-o perioadă necesară a schimbărilor, are nevoie de un nou suflu, idei și oameni noi care să-l propulseze la noi succese în plan politic.

Noi nu plecăm departe. Vom fi alături și în continuare și vom depune tot efortul să restabilim încrederea oamenilor și să ajutăm la implementarea reformelor pentru oameni, pentru Moldova!”, este mesajul lui Sîrbu.

Azi, după ședința Consiliului Național Politic al PDM, conducerea partidului a demisionat in corpore, iar Pavel Filip va fi președinte interimar al partidului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram