/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ TV8 înseamnă oameni. Reporterii care muncesc zilnic pentru a informa corect și operativ telespectatorii noștri

missing
29 iunie 2019, ora 12:59

Pe unii îi vedeți zilnic la televizor, pe alții – mai rar sau chiar deloc. Dar toți împreună formează echipa care muncește neobosit pentru a produce cele mai obiective, corecte și interesante știri. Sunt sinceri, curioși și gata să facă față unor noi provocări. De regulă, ei sunt cei care adresează întrebări, dar de data asta au fost pe post de intervievați. Ce-au spus despre munca de la TV8, vedeți în reportaj.

În pofida provocărilor și a situațiilor stresante, reporterii TV8 au fost mereu la datorie, iar rezultatul muncii lor s-a văzut pe micile ecrane – știri documentate și de calitate.

Când au fost protestele, când au fost instalate corturile în fața instituțiilor de stat, prima dată mi-a fost frică că o să mănânc bătaie”, Sergiu Niculiță, reporter TV8.

În timpul protestelor, când făceam live, au fost oameni foarte agresivi, care ne-au agresat, ne-au intimidat”, Daniela Cuțu, reporteră TV8.md.

Nici să intru nu am putut la Consilii Republicane politice, la sediile partidelor politice”, Diana Popa, reporteră TV8.

A fost un an…. Scenariu de film”, Dumtru Garcaliuc, reporter TV8.

La TV8 își trăiesc diminețile și tot aici întâmpină apusurile.

Sunt zile când nu vrei să vii dimineața în redacție, dar sunt zile când nu vrei să pleci seara din redacție”, Felicia Crețu, reporteră TV8.

Dificultățile nu i-au descurajat ci, dimpotrivă, i-au făcut mai rezistenți și mai unici ca niciodată.

Echipa TV8 este pentru mine a doua familie”, Daniela Cuțu, reporteră TV8.

Jurnalul de la TV8 este cel mai bun jurnal de sport”, Dumtru Garcaliuc, reporter TV8.

Ceea ce am trăit la TV8 este parte din ceea ce sunt și nu aș renunța la asta niciodată”, Felicia Crețu, reporter TV8.

Iar viitorul și-l văd tot la TV8, în pas cu știrile și alături de telespectatori.

Să fie cât mai vocali și să ne ajute pe noi să ajungem până la miezul problemei, pentru că ei sunt mai aproape de problemele lor”, Sergiu Niculiță, reporter TV8.

Mulțumesc că sunteți alături de noi, ne susțineți”, Diana Popa, reporteră TV8.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram