/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Alegeri Găgăuzia: Un candidat s-a adresat la CEC spunând că unii alegători ar fi mituiți

30 iunie 2019, ora 13:51

Candidatul la funcția de bașcan al Găgăuziei, Dmitri Manol, sa plâns la Comisia Electorală Centrală din regiune spunând că unii alegători ar fi mituiți. CEC s-a întrunit într-o ședință și au examinat plângerea lui Manol care spune că „persoane necunoscute transportă organizat oameni la secțiile de votare din Comrat și le oferă de la 500 la 1000 de lei”.

„În apropiere de Școala nr. 7, persoane necunoscute aduc oameni într-o mașină albastră de model Wolksvagen și le dau bani. Aceasta este mită directă”, spune Dmitri Manol.

Totodată, candidatul nu a prezentat nicio probă, video sau de alt fel, pentru a demonstra cele spuse. Din acest motiv, plângerea a fost respinsă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram