La ședința Consiliului Politic Național care a avut loc astăzi, Partidul Liberal Democrat a decis să participe la următoarele alegeri locale din toamnă în calitate de concurent electoral. Totodată, liberal democrații spun că rămân deschiși pentru colaborarea și cu alte forțe politice „de dreapta, parlamentare și extraparlamentare”.

„Prin decizii corecte și echilibrate, avem șansa revenirii în forță pe scena politică. PLDM are obligația să se implice plenar în alegerile locale din 2019. Participarea noastră la acest scrutin ne va reconfirma statutul de partid activ, responsabil și luptător. Este o oportunitate de a relua dialogul direct cu membrii noștri, de a-i pune în valoare, de a-i încuraja să participe la alegerile locale, oferindu-le toată susținerea. Elementul vital al unui partid sunt oamenii. A venit timpul să îi scoatem în față pe cei mai buni, să ne avântăm cu ei în luptă și împreună să ne bucurăm de rezultate! Nu este ușor, dar nu avem altă soluție decât să fim victorioși. Probabil toată energia conservată în acești ani, ne va propulsa mai cu avânt și încredere în forțele proprii” a spus liderul PLDM, Tudor Deliu.

Deliu spune că în viitorul imediat vor fi create stafurile electorale, va avea loc selectarea potențialilor candidați pentru funcțiile de primari, consilieri locali, consilieri raionali.

La aceste alegeri rămâne valabil dezideratul unirii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!