/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

România: Accident teribil cu cinci morți și șapte răniți după ce un şofer a încercat să depăşească alte două autoturisme

missing
30 iunie 2019, ora 09:06

Cinci persoane au murit şi şapte au fost rănite grav, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în urma unui accident între trei maşini, produs în zona localităţii Bădeana, judeţul Vaslui.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, au fost găsite 12 victime dintre care opt erau încarcerate. Dintre victimele încarcerate, patru persoane au fost găsite decedate. Au fost transportate la spital opt victime, dintre care trei în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de medicii de la Spitalul municipal „Elena Beldiman”, una dintre cele opt victime a decedat. În total, sunt cinci persoane decedate (dintre care una este minoră) şi 7 persoane rănite, dintre care, două victime sunt într-o stare foarte gravă”, au transmis reprezentanţii ISU Vaslui, citați de Mediafax.

Poliţiştii vasluieni au stabilit că accidentul din zona localităţii Bădeana s-a produs după ce şoferul unui autoturism a încercat să facă o depăşire şi a lovit alte două maşini care circulau regulamentar.

Patru dintre persoanele care se aflau în maşina care a intrat în depăşire şi-au pierdut viaţa, între ele şi un copil. Vehiculul era înmatriculat în Bacău şi oamenii erau pe drum spre Grecia.

Cea de-a patra persoană decedată era şoferul uneia dintre maşinile lovite.

În cel de-al treilea autoturism erau două persoane, soţ şi soţie, din Bulgaria.

Foto: mediafax.ro

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram