/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Igor Dodon de la Comrat: O vom susține pe Irina Vlah și în următorul mandat va reuși să obțină noi rezultate

missing
30 iunie 2019, ora 23:40

Președintele Igor Dodon se află în această seară la Comrat, UTA Găgăuzia, acolo unde astăzi au avut loc alegerile pentru guvernatorul autonomiei. Dodon declară că a mers acolo pentru a o susține pe Irina Vlah, care portrivit rezultatelor preliminare, a fost realează în funcția de bașcan.

„Ca și acum 4 ani, în această seară eu sunt la Comrat pentru a o susține pe Irina Vlah, bașcanul Găgăuziei. Sunt bucuros că în pofida faptului că au existat diferite încercări de a zădărnici alegerile, astăzi, totuși, majoritatea locuitorilor autonomiei au ieșit la vot. Este important că alegerile au avut loc, nu este nevoie de un tur suplimentar și nu este nevoie să se cheltuiască bani.

Sunt sigur că locuitorii autonomiei au votat pentru faptele bune pe care, în acești patru ani, a reușit să le facă Irina Vlah. Noi am susținut-o în acești patru ani și sunt sigur că întreaga mea echipă o va susține și în următorul mandat va reuși să obțină noi rezultate, să atingă noi înălțimi pentru Găgăuzia”, a declarat șeful statului.

Potrivit datelor preliminare prezentate de CEC din Găgăuzia, Irina Vlah a fost realeasă în funcție după ce peste 50% dintre alegătorii din regiune au ieșit la urne.

/VIDEO/ Primele declarații ale bașcanului reales în funcție: Eu mi-am răsuflecat mânecile și sunt gata să-mi continui munca

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram